SoundCast

SoundCast
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

SoundCast

 

Heeft u een feestje of een andere gelegenheid gepland? In uw tuin, op het strand of op de boot? Zoekt u een oplossing voor het gebrek aan geluid op een afgelegen of moeilijk bereikbare plek? Geen zin in gezeur met losliggende kabels of permanent ingebouwde audiosystemen? Klaar met slecht of zacht geluid? Dan zijn de mobiele Soundcast systemen dé oplossing voor u!

SoundCast levert audio op een manier die u nog nooit gehoord en gezien heeft! Perfect geluid uit een draagbaar audiosysteem. En mét allerlei ingebouwde mogelijkheden waarmee u het onderste uit de kan kunt halen van uw muziek.
De SoundCast is mobiel, weerbestendig, klankzuiver én luid. Afhankelijk van het model SoundCast, gaat deze tussen de 8 en de 20 uur mee. Genoeg dus voor een goed feest of lange boottocht. De SoundCast is te gebruiken met zijn oplaadbare accu of direct via het lichtnet.

 

SoundCast kopen bij Autoparts Stereotechniek?

 

U bent bij ons op het juiste adres om een SoundCast systeem aan te schaffen. Voor dezelfde prijs als bij de concurrenten, leveren wij de SoundCast Outcast ICO-420 en de Soundcast Junior OCJ-420 met een sound upgrade! Wij brengen dempingsmateriaal aan in deze 2 versies van de SoundCast waardoor deze nóg dieper, strakker en lager klinkt.
 

* Nu een mooie actie: tot en met zondag 31 oktober 2014:
Wanneer u in deze periode een SoundCast Junior of Outcast besteld, kunt u voor maar 50 ipv 79 euro extra een SoundCast BlueCast bestellen! Met deze module kunt u muziek vanaf ieder apparaat met Bluetooth streamen naar uw SoundCast. Een mooie aanvulling dus op uw Soundcast!

Wireless Outdoor Speaker

De SoundCast systemen hebben ook een draadloze functie aan boord, de SoundCast iCast transmitter stuurt draadloos muziek van uw iPhone/ iPod of ander apparaat, naar uw SoundCast Outcast (Junior) systeem. Plaats uw SoundCast iCast transmitter binnenshuis of buitenshuis en geniet draadloos van uw favoriete muziek tot wel 60 meter ver! De iCast stuurt op een gepatendeerde storingvrije manier via 2.4GHz u audiobron door muren, vloeren, deuren en plafonds. Ook heeft de iCast transmitter een Aux -in!