Ruilen & Retourneren

Annulering / afkoelingsperiode

Product nog niet verzonden

Indien het bestelde product nog niet is verzonden, kunt u altijd zonder opgaaf van reden en zonder kosten uw bestelling annuleren. Neem contact met ons op voor de actuele orderstatus van uw bestellling. Ook kunt u de huidige status vinden in uw account, mocht u deze tijdens het bestellen of eerder aangemaakt hebben. 


Product ontvangen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour zenden naar Autoparts Stereotechniek zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen en daarna ons 'Retourbeleid' onderaan deze pagina volgen.
 

Ruilen

Het is voor onze klantenservice praktisch niet mogelijk om via het retourformulier een product te ruilen. Indien je je aankoop wilt ruilen, volg dan de stappen in het hieronder beschreven 'Retourbeleid'. Het nieuwe gewenste product dient u opnieuw via onze webshop te bestellen en betalen. 


Garantie

Neem in geval van garantie eerst contact met ons op. Na goedkeuring volgt u de hierbonder bij 'Retourbeleid' genoemde stappen, waarbij u in het retourformulier een duidelijke omschrijving geeft van het gebrek of defect.

 

Retourbeleid


Ga als volgt te werk:

 • Vul ons retourformulier in.
 • Verpak het gekochte product inclusief alle toebehoren en bij voorkeur en indien mogelijk in onbeschadigde verpakking.
 • Voeg het ingevulde retourformulier bij en stuur de zending aangetekend naar het onderstaande adres:

  Autoparts Stereotechniek
  Keienbergweg 50
  1101 GC
  Amsterdam

Na ontvangst controleren wij het product indien van toepassing op beschadigingen en of het niet gebruikt is (gebruikte of beschadigde artikelen worden niet retour genomen) en nemen we de retourzending in behandeling.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.