Target
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

Target

 

Target Automotive is opgericht in 1999 en startte met de verkoop van de LE-850, één van de eerste laserdetectoren in Nederland. Al snel werd de verkoop uitgebreid naar de rest van Europa. Door het enorme verkoopsucces verkreeg Target Automotive binnen één jaar na oprichting het exclusieve Europese distributierecht voor Beltronics, de absolute nummer 1 op de wereldmarkt voor radardetectoren. In mei 2013 werd het opzienbarende product Target Blu Eye op de markt gebracht. Dit  door Target in Nederland ontwikkelde en geproduceerde systeem waarschuwt automobilisten voor naderende hulpdiensten.

 

Target Blu-eye kopen?

 

Target Blu Eye is een uniek en wereldwijd gepatenteerd verkeersveiligheidssysteem dat u tijdig waarschuwt voor naderende hulpdiensten. Ook als de hulpdienst géén zwaailicht en sirene voert. Met Target Blu Eye wordt u gewaarschuwd via een akoestisch signaal en met een signaalsterktemeter op het bedieningsdisplay. Hierop kunt u in één oogopslag op de Target Blu-eye aflezen of de hulpdienst dichterbij komt of zich van u verwijdert. En het Target Blu-eye systeem is 100% legaal in heel europa en mag dus gewoon gebruikt worden voor het detecteren van de aanstormende hulpdiensten.

 

Montage

 

De montage van de Target Blu-eye is in de meeste auto's niet moeilijk, maar moet er wel verstand van hebben. Wel komt het vaak voor dat het Target blu-eye systeem bij de inbouw verkeerd wordt aangesloten en u dus helemaal geen plezier meer kunt beleven aan uw nieuwe aankoop. Daarom hebben wij ook een montage locatie waar u uw gekochte Target Blu-eye unt laten monteren, onder garantie en zonder risico van het beschadigen van het dashboard. Dus ervaar bij de aankoop van de Target Blu-eye het gemak van de montage voucher 

 

Heb ik nog montage materiaal nodig?

 

Bij de veel auto's is een Target hulpdienst detectie systeem goed in te bouwen, alleen past dit er zonder inbouw materialen niet een twee drie in! Wij hebben ook een ruim aanbod aan inbouw materialen, van montage beugels tot verloopkabels en van antenne adapters tot test apparatuur, om de Target Blu-eye netjes en werkend te kunnen monteren. Vergeet daarom niet het juiste materiaal mee te bestellen! Voor deskundig advies over De Target Blu-eye en de montage daarvan kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.