Stinger
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

Stinger radar detector

 

Wordt u ook gek van alle snelheids controles, en wilt u de luxe van relax rijden? Hiervoor hebben wij de perfecte oplossingen, de Stinger Card, Stinger DSI en de Stinger VIP die u een zorgeloze rit aanbieden. Deze Stinger radar detectie systemen zijn volledig legaal in nederland en ook  in de rest van europa. Wenst u geen boetes meer? Met deze radar detector wordt u op de hoogte gehouden bij een radar controle, en breid dit systeem om ook beschermd te zijn tegen laser uit met Stinger Anti Laser

 

Legale Radar detector / Laser jammer kopen?

 

Ben u zich aan het orienteren in de wereld van de anti boete apparaten, de radar detector?  Dan bent u bij ons aan het goede adres! Ons overcomplete assortiment bestaat uit radarlaser en volgauto detectie systemen waar u uw keuze uit kunt maken. Onze systemen zijn 100% legaal en mogen dus gewoon gebruikt worden, en bieden complete bescherming tegen alle soorten flits, radar en laser systemen die er gebruikt worden. En voor deskundig advies over radar detectie kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Montage

 

De montage van een radar detector is in de meeste auto's niet altijd even makkelijk, en kan ook tot irritatie leiden. Ook komt het vaak voor dat het radar detectie systeem bij de inbouw verkeerd wordt aangesloten en u dus helemaal geen plezier meer kunt beleven aan uw nieuwe aankoop. Daarom hebben wij ook een montage locatie waar u uw gekochte radar detector kunt laten monteren, onder garantie en zonder risico van het beschadigen van het dashboard. Dus ervaar bij de aankoop van uw radar detectie systeem het gemak van de installercard! 

 

Heb ik nog montage materiaal nodig?

 

Bij de veel auto's is een radar detectie systeem goed in te bouwen, alleen past dit er zonder inbouw materialen niet een twee drie in! Wij hebben ook een ruim aanbod aan inbouw materialen, van montage beugels tot verloopkabels en van antenne adapters tot test apparatuur, om het radar detectie systeem netjes en werkend te kunnen monteren. Vergeet daarom niet het juiste materiaal mee te bestellen! Voor deskundig advies over radar detectoren en de montage daarvan kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.