Mosconi
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 2

Mosconi

 

Het merk Mosconi is een italiaanse car-audio fabrikant die zich toespitst op hoogwaardige Versterkers en Digitale Sound Processoren, zodat elke inbouw met deze componenten een high-end resultaat krijgt.  De digitale sound processoren en versterkers van Mosconi staan in de car-audio wereld zeer hoog aangeschreven, en staat bekent om zijn warme klank weergave, klank kleur en neutraliteit. Mosconi werkt nauw samen met Gladen Audio, zodat een combinatie met deze twee merken een perfecte audio set gebouwd kan worden.

 

Mosconi kopen?

 

Dan bent u bij www.autopartstereotechniek.nl aan het goede adres, ons overcomplete assortiment bestaat uit onder andere uit Mosconi producten waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben uit voorraad alle versterkers en digitale sound processoren van Mosconi leverbaar. Ben u op zoek naar een specifiek Mosconi product of wilt deskundig advies over een Mosconi product? Dan kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Mosconi bij u in de auto?


Bent u op zoek naar een high-end quality car audio product? Mosconi heeft een ruim aanbod en u bent verzekerd van een product van zeer hoge kwaliteit. Mosconi streeft naar een product met een perfecte klank weergave en is van bewezen kwaliteit. Een concertzaal beleving kan met deze componenten worden gerealiseerd, mits de Mosconi producten professioneel ingebouwd worden. Ook moeten de Mosconi componenten zorgvuldig afgesteld worden op elkaar en de acoustiek van de desbetreffende auto.


Montage en inbouw


Wilt u na uw aankoop van uw Mosconi car audio producten de inbouw uitbesteden aan een professional? Dan is Autoparts Stereotechniek de juiste partner om uw nieuwe spullen in te laten bouwen. Wij hebben een inbouw station in Amsterdam waar u nu uw net nieuw gekochte audio componenten direct kunt laten inbouwen. En bent u gegarandeerd van het beste klankbeeld bij u in de auto. Ervaar nu dan ook het gemak van het kopen van Montage Vouchers op onze website www.autopartsstereotechniek.nl.