John Gold

Er komen geen producten overeen met de selectie.

John Gold Cruise Control

 

Relaxt rijden, dat zouden meer mensen moeten doen! Met een Cruise control systeem van John Gold wordt het een genot om de lange maar ook de korte stukken te overbruggen. Heeft u ook last van een moeie rechter voet tijdens het rijden? Of trapt u soms per ongeluk het gaspedaal dieper in dan uw bedoeling was met boete tot gevolg? Een cruise control systeem zorgt ervoor dat u een constante snelheid blijft rijden op de gewenste snelheid. De cruise control geeft ook een rustiger rijgedrag tot gevolg. Ook als u dit van uw vorige auto gewend bent is in uw nieuwe auto een cruise control dit ook een gemis, als deze er niet in zit. 

 

John Gold Cruise Control kopen?

 

Als u op zoek bent naar cruise control bij u in de auto ben u bij ons aan het goede adres. Ons overcomplete assortiment bestaat ook uit cruise control systemen van marktleider John Gold waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben uit voorraad leverbaar cruise control systemen mét of zonder programmeerbare functies en/ of speed limiter. Zelfs in auto's waar u zou denken dat het onmogelijk is, hebben wij het juiste systeem. En voor deskundig advies over een cruise control kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

De prijzen zijn inclusief montage

 

De cruise control systemen die wij hier aanbieden zijn inclusief de montage, en is een vanaf prijs. De cruise control wordt dan professioneel gemonteerd met behoud van de garantie op het systeem en de inbouw ervan. De inbouw van een cruise control duurt gemiddeld zo een uur of 4 dus is het beste als u de auto een halve dag bij ons achterlaat. 

 

Montage

 

De montage van een cruise control systeem is ingewikkeld, en kan ook tot levensgevaarlijke situaties leiden.  Ook moet een cruise control systeem goed afgesteld worden op de auto. Daarom hebben wij ook een montage locatie met deskundige monteurs waar u de cruise control kunt laten monteren, onder garantie en zonder risico van het beschadigen van het dashboard.