Hertz

Hertz
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 4

Hertz

 

Het merk Hertz is een italiaanse car-audio fabrikant die zich toespitst op hoogwaardige speakers, versterkers en actieve en passieve subwoofer systemen, voor alleen ter vervanging of voor het bouwen van een high-end geluidsset.  De speakers, versterkers en actieve en passieve subwoofers van Hertz staan in de car-audio wereld zeer hoog aangeschreven, en staat bekent om zijn robuustheid, heldere klank kleur en power handling. Met Hertz bent u verzekerd van kwaliteit van top klasse, voor een goede prijs. Hertz producten worden in dezelfde fabriek gemaakt als Audison.

 

Hertz kopen?

 

Dan bent u bij www.autopartstereotechniek.nl aan het goede adres, ons overcomplete assortiment bestaat uit onder andere uit Hertz producten waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben uit voorraad leverbaar losse componenten zoals tweeters, mid-woofers en subwoofers, versterkers, maar ook component en coaxiaal speaker sets en actieve subwoofers van Hertz. Ben u op zoek naar een specifiek Hertz product of wilt deskundig advies over een Hertz product? Dan kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Hertz bij u in de auto?


Bent u op zoek naar een high-end quality car audio product, of gewoon een set vervangings speakers? Hertz heeft een ruim aanbod en u bent verzekerd van een product van hoge kwaliteit. Hertz streeft naar een product met een goede klank weergave en stevige power handling. Een hoogwaardige set kan met Hertz producten worden gerealiseerd, mits professioneel ingebouwd. Met hertz heeft u het echte italiaanse geluid, en combineer deze producten met die van Audison om tot een set van topklasse te komen

 

Montage en inbouw


Wilt u na uw aankoop van uw Hertz car audio producten de inbouw uitbesteden aan een professional? Dan is Autoparts Stereotechniek de juiste partner om uw nieuwe spullen in te laten bouwen. Wij hebben een inbouw station in Amsterdam waar u nu uw net nieuw gekochte audio componenten direct kunt laten inbouwen. En bent u gegarandeerd van het beste klankbeeld bij u in de auto. Ervaar nu dan ook het gemak van het kopen van Montage Vouchers op onze website www.autopartsstereotechniek.nl.