Dynamat

Dynamat
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

Dynamat

 

Dynamat is ontwikkeld als ontdreuning voor plaatmateriaal in de auto. Dankzij de flexibele samenstelling laat het zich gemakkelijk vormen, en hecht het goed aan de (ontvette) ondergrond, zonder het gebruik van een heatgun. Dynamat dempt rammelende interieurdelen en vermindert storende rij- en bij geluiden. Door deze eigenschappen zorgt Dynamat voor meer rijcomfort maar verbetert ook de bassweergave van de gemonteerde speakers. Daarom raden wij aan om bij het vervangen van speakers de deuren met Dynamat te dempen

 

Dynamat kopen?

 

Dan bent u bij www.autopartstereotechniek.nl aan het goede adres, ons overcomplete assortiment bestaat uit onder andere uit Dynamat producten waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben uit voorraad leverbaar ontdreunings, absorptie en isolatie materiaal van Dynamat. Ben u op zoek naar een specifiek Dynamat product of wilt deskundig advies over een Dynamat product? Dan kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Waarom Dynamat?

Trillingen, veroorzaakt door rijgeluiden of luidsprekers in de auto, bewegen zich voort door het plaatmateriaal van de auto. Elk plaatmateriaal heeft een resonantiefrequentie waarop het makkelijk in trilling gebracht kan worden. Dynamat absorbeert deze resonanties en elimineert daardoor rij geluiden en zorgt voor een neutrale weergave van de speakers. Door Dynamat te gebruiken in combinatie met een laag Dynaliner ontstaat een sandwich die over een breed frequentiebereik optimale dempende en absorberende eigenschappen heeft.

 

Montage en inbouw


Wilt u na uw aankoop van uw Dynamat producten de inbouw uitbesteden aan een professional? Dan is Autoparts Stereotechniek de juiste partner om uw nieuwe spullen in te laten bouwen. Wij hebben een inbouw station in Amsterdam waar u nu uw net nieuw gekochte audio componenten direct kunt laten inbouwen. En bent u gegarandeerd van het beste klankbeeld bij u in de auto. Ervaar nu dan ook het gemak van het kopen van Montage Vouchers op onze website www.autopartsstereotechniek.nl.