Clifford
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

Clifford Alarm systemen

 

Het beveiligen van uw auto is onze zorg. Kies voor een Clifford, want diefstal is niet meer tegen te gaan met een Digitaal Alarm systeem. Deze CAN-alarmen worden aangestuurd door de boord computer van de auto, waar met eenvoud op ingebroken kan worden door een kastje op de OBD stekker (USB-poort van de auto) te prikken. Deze schakelt het digitale alarm uit, en dit kan niet gebeuren bij een Clifford systeem. Een Clffford analoog alarm is waterdicht, en de Clifford schrikt de dief af door zijn duidelijke blauwe LED.

 

Waarom een Analoog Clifford Alarm systeem?

 

Een analoog Clifford alarm systeem stuurt de auto aan, waardoor dit analoge Clifford alarm systeem niet anders uit te schakelen is dan door de handzender, of door de code in te voeren. Dit Clifford alarm systeem is niet te manipuleren van buiten af, en de auto is niet weg te krijgen of uit te schakelen via de OBD stekker, terwijl de sirene blijft loeien en de dief die het op uw auto voorzien had weg gaat. Ook gaat bij een Clifford systeem de startblokkering automatisch aan mocht u onverhoopt toch vergeten het alarm aan te zetten!

 

Uw Clifford systeem uitbreiden?

 

Wilt u uw Clifford alarm systeem uitbreiden met de laatste snufjes? Of perfect beveiligen? De mogelijkheden zijn oneindig! Uw laadruimte, aanhang wagen of laadkabel tegen diefstal beveiligen? Een oorverdovend geluid in uw interieur bij inbraak? Uw auto kunnen starten, verlichting en/of ramen kunnen bedienen op afstand? Uw auto laten praten? Een App op uw smartphone waarmee u uw auto kunt bedienen en in de gaten kunt houden? Voor vragen en mogelijkheden kun u contact met ons opnemen door een mail te sturen of ons te bellen!

 

Montage alarm systeem

 

De montage van een Clifford alarm is zeer ingewikkeld en kan het beste door een professional met SCM diploma gemonteerd worden. Daarom hebben wij ook een montage locatie waar u uw Clifford alarm kunt laten monteren, onder garantie en zonder risico van het beschadigen van het interieur. Ook weten wij uit ervaring hoe wij het Clifford alarm het beste weg kunnen werken zonder kans op storingen. Dus ervaar bij de aankoop van uw Clifford alarm het gemak van de Alarm Montage Voucher