AL Priority
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

AL Priority


Autoparts Amsterdam ziet Al Priority als de specialist in Laser detector systemen. De laser detectie systemen van AL Priority zijn van de hoogste kwaliteit en is volkomen legaal in Europa. Een AL Priority is geen laser jammer zoals dat in de volksmond heet, maar een parkeer systeem met laser technologie. Om te voorkomen dat AL Priority gestoord wordt door een af fabriek gemonteerde parkeerhulp, werkt AL Priority met infrarood licht in plaats van radar. De golflengte van deze infrarode laser wordt ook gebruikt door andere apparaten zoals meetinstrumenten en laserpistolen.

 

Waarom een AL Priority laser detector?Zodra AL Priority wordt geconfronteerd met een storende lichtbron zal de LID functie ingrijpen en de inkomende storings bron onderdrukken om te voorkomen dat het parkeersysteem ontregeld raakt. De AL Priority LID functie detecteert storende bronnen waaronder alle laserpistolen. Dit wordt gesignaleerd door de AL Priority middels een optisch signaal en een duidelijke pieptoon, om aan te geven dat het systeem gestoord wordt. Na 4 seconden wordt het de AL Priority gereset om te voorkomen dat de snelheidsmeting langer verstoord wordt dan noodzakelijk.

 

AL Priority laser detector kopen?


Bent u op zoek naar een hoogwaardig laser detectie systeem, met anti-laser functie? Dan bent u bij www.autopartsstereotechniek.nl aan het juiste adres. Wij hebben meerdere types Al Priority laser detectie systemen in ons aanbod. Doordat ons assortiment aan AL Priority producten zo groot is, slaagt u bij ons gegarandeerd. Na een bestelling op onze webshop, heeft u het AL Priority product binnen maximaal 5 werkdagen in huis.  En voor deskundig advies over een AL Priority kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon. of brengt u een bezoek aan ons inbouwstation en showroom in Amsterdam. 

 

AL Priority laser detectie systeem inbouw en montage


Een AL Priority systeem in niet simpel in te bouwen, en vergt ervaring en kunde. Wilt u na uw aankoop van een AL Priority anti laser detectie systeem, de inbouw uitbesteden aan een professionele inbouwer? Dan is Autoparts Stereotechniek de juiste partner. Wij hebben een inbouw station in Amsterdam waar u nu uw gekochte laser detectie systeem direct professioneel en onder behoud van garantie kunt laten inbouwen. Ervaar nu dan ook het gemak van Montage Vouchers op onze website www.autopartsstereotechniek.nl.