Boot

Boot

Bekijk hier onze Marine Radio's

Bekijk hier onze Marine Speakers

Bekijk hier onze Marine Versterkers

Bekijk hier onze Marine Subwoofers

Bekijk hier onze Marine Accessoires

Bekijk hier onze complete Marine Pakketten

Marine Audio

 

Geluid in uw yacht, sloep of boot? Wij bieden complete marine oplossingen aan, met speciaal samengestelde marine audio sets, of een custom op maat weggewerkt audio systeem. Denk hierbij aan marine audio met vaste inbouw, gemakkelijke bediening,  goede zoet- en zoutwater en UV bestendigheid. Professionele montage van deze nautische producten doen wij ook op locatie. De pasklare marine audio sets zijn universeel voor de verschillende afmetingen en staan garant voor veel water plezier. Voor een groter custom audio systeem op bijvoorbeeld een jacht helpen wij u graag aan goed advies en oplossing, wij zijn hier, na samenwerkingen met verschillende jachtenbouwers, de ideale partner voor!

 

Marine audio kopen?

 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben al jaren ervaring met het verzorgen van marine audio sets op jachten, sloepen en boten. Wij bouwen deze nautische audio sets, zo veel mogelijk uit het zicht, en met behoud van de originaliteit. Op onze site bieden wij complete marine audio sets aan inclusief de montage ervan, bij deze aangeboden upgrade sets kunnen wij u garanderen van goed geluid en veel watersport plezier. Voor een set op maat kunt u contact opnemen of ons een mail sturen!

 

Audio set op uw boot

 

U bent een lief hebber van goede audio en muziek, maar op uw jacht, sloep of boot is het momenteel niet aanwezig of van slechte kwaliteit. Het plaatsen van een marine audio set is goed te doen en hoeft al helemaal niet veel te kosten. Het is vaak wel veel werk om dit netjes te installeren, en dat dit ook daadwerkelijk “waterdicht” blijft spelen. Wilt u ook achtergrond muziek of gewoon high-end luister genot op het water? Door de installatie door ons te laten doen bent u hier verzekerd van!

 

Montage/ Inbouw 

 

De montage en benodigde materialen zijn inclusief bij de door ons aangeboden marine audio paketten, dus de prijs staat vast. De montage van een marine audio set is bij de meeste jachten, sloepen en boten niet altijd even makkelijk, en kan ook tot irritatie leiden. Ook komt het vaak voor dat de componenten bij de inbouw verkeerd wordt aangesloten of onder water komen te staan en u dus helemaal geen plezier meer kunt beleven aan uw nieuwe aankoop. Daarom bieden wij deze marine audio upgrade inclusief de montage, zodat u zich niet druk hoeft te maken voor extra kosten, schade aan uw jacht, sloep of boot en kunt u na de inbouw gaan genieten!.