DAB+

DAB+
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

DAB+ autoradio

 

Stap nu het digitale tijdperk in door een autoradio met DAB+ tuner in te bouwen. DAB+ is ten opzichte van de traditionele FM/ AM storing, kraak en ruis vrij! Ook bij DAB+ autoradio's is het mogelijk het hele land door te rijden, zonder steeds de radio zender opnieuw in te moeten stellen. Deze digitale manier van radio luisteren is gelijk ook een kwa geluidskwaliteit een grote stap vooruit, luister nu uw favoriete radiozenders in CD-kwaliteit op uw nieuwe DAB+ Autoradio! Op deze DAB frequenties zijn ook meer zenders te vinden de op de FM/AM doordat er meer ruimte op deze Digitale ehter zit.

 

DAB+ Autoradio kopen?

 

Als u op zoek bent naar een nieuwe autoradio met DAB+, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons overcomplete assortiment bestaat uit toestellen met DAB+ tuner van veelal A-merken waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben vaak uit voorraad leverbaar autoradio's, multimedia, navigatie en interfaces die het naar DAB+ luisteren mogelijk maakt. Zelfs in auto's waarvan u zou denken dat er geen oplossing meer bestaat, hebben wij de juiste DAB+ oplossing. En voor deskundig advies over een deze digitale manier van radio luiteren, al dan niet in combinatie met een complete audio oplossing, kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Montage

 

De montage van de DAB+ autoradio is in de meeste auto's niet altijd even makkelijk en kan soms ook tot behoorlijke irritatie leiden. Ook komt het vaak voor dat de DAB+ autoradio is bij de inbouw verkeerd wordt aangesloten en u dus helemaal geen plezier meer kunt beleven aan uw nieuwe aankoop. Daarom hebben wij ook een ruime werkplaats waar u uw gekochte DAB+ autoradio kunt laten monteren, met garantie en zonder risico van het beschadigen van het dashboard. Ervaar dus bij de aankoop van uw nieuwe DAB+ autoradio het gemak van de installercard!

 

Heb ik nog montage materiaal nodig?

 

Bij de meeste auto's is een DAB+ autoradio goed in te bouwen, alleen bij enkele auto's past deze er zonder inbouw materialen ook daadwerkelijk in. Wij hebben ook een ruim aanbod aan inbouw materialen: van montage panelen tot verloopkabels en van antenne adapters tot stuurwielbedienings adapters. Hiermee kunnen we de DAB+ autoradio netjes monteren. Deze montage materialen staan (nog) niet op onze website, maar kunnen we dus wel leveren. Voor deskundig advies over een DAB+ autoradio en de montage hiervan, kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon. Langskomen in onze showroom kan natuurlijk ook. Dan kunnen we gelijk naar uw auto kijken en eventueel verschillende voorstellen doen.