Golf
Pagina 1 van 1

VW Golf 7 Audio Upgrade

 

Beter geluid in uw Volkswagen Golf 7? Wij gaan verder waar het in uw Golf 7 stopt, met audio upgrade sets speciaal pasklaar voor de Golf 7 GTI/ GTE/ GTD/ TDI/ R. Het is algemeen bekent dat VW op hifi gebied in hun auto’s volledig de plank mis slaan, zelfs met de hifi audio upgrade optie van “Dynaudio”is het niet wat het moet zijn. Daarom hebben wij verschillende audio upgrade paketten samen gesteld die al vanaf de eerste set al veel beter en gedetailleerder klinken dan de slecht klinkende hifi upgrade opties de VW in de Golf 7 af-fabriek aanbiedt. 

 

VW Golf 7 audio upgrade kopen?

 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben al jaren ervaring met het beter laten klinken van de audio set in de auto's, zo ook in de Golf 7 GTI/ GTE / GTD/ TDI/ R. Wij bouwen deze audio upgrade sets zo veel mogelijk uit het zicht, en spitsen ons toe op de audio kwaliteit, niet de kwantiteit. Op onze site bieden wij complete audio verbeterings sets aan inclusief de montage ervan,  bij deze aangeboden upgrade sets kunnen wij u garanderen van een voller en helderder klankbeeld. Voor een set op maat kunt u contact opnemen of ons een mail sturen!

 

Beter geluid in uw Golf 7

 

U bent een lief hebber van goede geluidskwaliteit, maar in uw Volkswagen Golf 7 is het niet naar uw wens. Het verbeteren van uw orignele set is goed te doen en hoeft al helemaal niet veel te kosten. Vaak bij het alleen al vervangen van de kartonnen speakers (die wellicht allang vergaan zijn door al het vocht in de deur) door exemplaren van A-kwaliteit kunnen wij uw van dienst zijn en zeer tevreden maken. Wilt u ook wat meer vermogen of gewoon high-end luister genot? Met het installeren van een eindversterker merkt u een wereld van verschil! 

 

Montage/ Inbouw 

 

De montage en benodigde materialen zijn inclusief bij de door ons aangeboden audio upgrade paketten, dus de prijs staat vast. De montage van een audio upgrade is in de meeste auto's niet altijd even makkelijk, en kan ook tot irritatie leiden. Ook komt het vaak voor dat de componenten bij de inbouw verkeerd wordt aangesloten en u dus helemaal geen plezier meer kunt beleven aan uw nieuwe aankoop. Daarom bieden wij deze audio upgrade paketten inclusief de montage, zodat u zich niet druk hoeft te maken voor extra kosten, een auto die half open licht terwijl u naar werk moet en schade aan uw auto.