Versterkers

Versterkers
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 4

Versterkers

 

Mist u wat vermogen uit uw radio? Of wilt u uw hele geluidsset naar een niveau hoger tillen? Met een versterker in uw auto krijgt u een dynamischer geluid en meer power. Meeste af-fabriek autoradio's geven niet het gewenste vermogen, en bent u er niet met het alleen vervangen van de speakers. Daar bied een versterker de uitkomst, en in veel gevallen kan deze vertserker ook onzichtbaar weggebouwd worden. Ook als u een hoogwaardige geluidsysteem wil in de auto, is een goede versterker onmisbaar!

 

Versterker kopen?

 

Als u op zoek bent naar een versterker ben u bij ons aan het goede adres. Ons overcomplete assortiment bestaat uit versterkers van veelal A-merken waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben uit voorraad leverbaar 2- /4- /5- /6-kanaals en mono block versterkers, van instap tot High-end, en van compacte tot amp's met enorme vermogens. Zelfs in auto's waar u zou denken er geen oplossing meer bestaat, hebben wij wel de passende oplossing. En voor deskundig advies over een versterker kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Montage

 

De montage van een versterker is in de meeste auto's niet altijd even makkelijk, en kan ook tot irritatie leiden. Daarom hebben wij ook een montage locatie waar u uw gekochte versterkers kunt laten monteren, onder garantie en zonder risico van het beschadigen van het interieur. Ook weten wij uit ervaring hoe wij de versterker het beste kunnen laten klinken. Dus ervaar bij de aankoop van uw nieuwe versterkers het gemak van de installercard! 

 

Heb ik nog montage materiaal nodig?

 

Bij de meeste auto's is een versterker goed weg te bouwen, alleen heeft u altijd inbouw materialen nodig om het spelend te krijgen. Wij hebben een ruim aanbod aan inbouw materialen, van voedingkabels tot condensatoren, om de set netjes te kunnen monteren. Voor deskundig advies over versterkers en de montage daarvan kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.