Subwoofers

Subwoofers
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 4

Subwoofers

 

Een voller en warmer geluid? Of mist u net die kick in de rug? Een subwoofers bieden in veel situaties de uitkomst, wanneer speakers net niet het gewenste laag in de auto brengen. De subwoofer vult de cabine met warm laag, en haalt wat last van de speakers waardoor deze ook weer beter klinken. En een subwoofer hoeft niet percee uw hele koffer bak op te vullen! Wij hebben stijlvolle, hoogwaardige subwoofers in alle soorten en maten. 

 

Subwoofer kopen?

 

Als u op zoek bent naar een subwoofer ben u bij ons aan het goede adres. Ons overcomplete assortiment bestaat uit subwoofers van veelal A-merken waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben uit voorraad leverbaar pasklare, underseat en/of High-end/power subwoofers in verschillende maten, met of zonder kist. Zelfs in auto's waar u zou denken er geen oplossing meer bestaat, hebben wij wel het juiste "laag". En voor deskundig advies over een subwoofer kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Montage

 

De montage van een subwoofer is in de meeste auto's niet altijd even makkelijk, en kan ook tot irritatie leiden. Daarom hebben wij ook een montage locatie waar u uw gekochte subwoofer kunt laten monteren, onder garantie en zonder risico van het beschadigen van het interieur. Ook weten wij uit ervaring hoe wij de subwoofer het beste kunnen laten klinken. Dus ervaar bij de aankoop van uw nieuwe subwoofer het gemak van de installercard! 

 

Heb ik nog montage materiaal nodig?

 

Bij de meeste auto's is een subwoofer goed in te bouwen, alleen heeft u altijd inbouw materialen nodig om het spelend te krijgen. Wij hebben een ruim aanbod aan inbouw materialen, van voedingkabels tot kisten, en van condensatoren tot dempingsmaterialen om de subwoofer netjes te kunnen monteren. Voor deskundig advies over subwoofers en de montage daarvan kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.