Speakers

Speakers
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 8
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Speakers

 

De basis van van elk geluidsysteem is de luidspreker, zo dus ook in de auto zijn speakers onmisbaar. In de auto's waar deze origineel ingebouwd zijn deze vaak van slechte kwaliteit, want als er ergens op bespaard kan worden door de autofabrikant, is het op de kwaliteit van de speaker. Daarom heeft u alleen al bij het vervangen van de speakers in de auto gelijk al een grote verbetering van het geluid. Ook bij de bouw van een hoogwaardige geluidsset, is het raadzaam om te beginnen met het vervangen van de speakers.

 

Speakers kopen?

 

Als u op zoek bent naar een nieuwe set speakers ben u bij ons aan het goede adres. Ons overcomplete assortiment bestaat uit speakers van veelal A-merken waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben uit voorraad leverbaar pasklare, vervangings en/of High-end speakers in alle gangbare verschillende maten. Zelfs in auto's waar u zou denken er geen oplossing meer bestaat, hebben wij de juiste set. En voor deskundig advies over een setje speakers kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Montage

 

De montage van een set speakers is in de meeste auto's niet altijd even makkelijk, en kan ook tot irritatie leiden. Daarom hebben wij ook een montage locatie waar u uw gekochte set speakers kunt laten monteren, onder garantie en zonder risico van het beschadigen van het interieur. Ook weten wij uit ervaring hoe wij de set het beste kunnen laten klinken. Dus ervaar bij de aankoop van uw nieuwe set speakers het gemak van de installercard! 

 

Heb ik nog montage materiaal nodig?

 

Bij de meeste auto's is een set speakers goed in te bouwen, alleen bij enkele auto's past deze er zonder inbouw materialen ook daadwerkelijk in. Ook het dempen van de deuren is een aanrader, de speaker set klinkt voller en veroorzaakt minder resonanties. Wij hebben een ruim aanbod aan inbouw materialen, van adapterringen tot dempingsmaterialen, om de set netjes te kunnen monteren. Voor deskundig advies over speakers en de montage daarvan kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.