Sound Processoren & DSP

Sound Processoren & DSP
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

DSP / Sound Processoren

 

Al alles gedaan en geprobeerd om geluidsset in uw auto te perfectioneren?  Wil u een echte concertbeleving in uw auto? Met een DSP/ Sound processor in uw auto krijgt u, mits door de goede handen afgesteld, een puur en hi-fi klankbeeld. Een DSP/ Sound processor heeft een zeer uitgebreide Equalizer, Time-alingment en ingebouwde crossovers. In elke auto is het geluidsbeeld afhankelijk van de acoustiek, de DSP/ Soundprocessor bied de mogelijkheden om deze acoustische "problemen" op te lossen, zodat u kan genieten van uw muziek zoals de maker dit heeft bedoelt.

 

DSP / Sound Processor kopen?

 

Als u op zoek bent naar een DSP/ Soundprocessor? Dan ben u bij ons aan het goede adres. Ons overcomplete assortiment bestaat uit DSP / Sound processoren van veelal A-merken waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben uit voorraad leverbaar DSP's en Sound processoren van 4 tot 8 kanalen aanstuurbaar, en van simpele tot zeer uitgebreide. Zelfs de auto waar u uw hoop al verloren heeft, is het mogelijk om doormiddel van een DSP / Sound Processor het klankbeeld puur en neutraal te krijgen. En voor deskundig advies kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Montage

 

De montage van een DSP/ Sound Processor is niet makkelijk, en moet ook zorgvuldig en met kennis afgesteld worden. Daarom hebben wij ook een montage locatie waar u uw gekochte DSP/ Sound Processor kunt laten monteren en af laten stellen, onder garantie en zonder risico van het beschadigen van het interieur of de andere componenten. Ook weten wij uit ervaring hoe wij de DSP/ Sound Processor het beste kunnen laten klinken, eventueel kunnen wij zelfs een Geluidstechnicus inhuren om de set af te laten stellen. Dus ervaar bij de aankoop van uw DSP/ Sound Processor het gemak van de installercard! 

 

Heb ik nog montage materiaal nodig?

 

Bij de meeste auto's is een DSP/ Sound Processor goed in te bouwen, alleen heeft u altijd inbouw materialen nodig om het spelend te krijgen. Wij hebben een ruim aanbod aan inbouw materialen, om de set netjes te kunnen monteren. Denk ook aan het afstellen van de DSP/ Sound Processor, deze moet zorgvuldig ingesteld worden, en voor perfect resultaat moet zelfs de  acoustiek van de auto en geluids componenten uitgemeten worden met speciale meet apparatuur. Voor deskundig advies over DSP's en Sound Processoren en de montage daarvan kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.