Navigatiesystemen
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

Navigatiesystemen

 

Op vakantie of gewoon woon-werk verkeer, een navigatiesysteem is tegenwoordig onmisbaar in de auto. Ook real-time verkeersinformatie weergegeven op het navigatiesysteem is een must om goed om de files te kunnen mijden. Voor sommigen onder ons is het rijden in de auto het enige moment dat u even kunt ontspannen, laat dat zonder navigatiesysteem nou niet verpest worden door de frustrerende zoek tocht naar de juiste bestemming! Met het navigatiesysteem worden de onbekende wegen begaanbaar, onder genot van uw favoriete muziek. 

 

Navigatiesysteem kopen?

 

Onze navigatiesystemen zorgen er altijd voor dat u uw bestemming bereikt, zonder maar rondjes te moeten rijden om uw bestemming te vinden. Ons overcomplete assortiment bestaat uit navigatiesystemen van veelal A-merken waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben uit voorraad leverbaar navigatiesystemen met DVD-speler, DAB+, Bluetooth en Aux-in. Zelfs in auto's waar u zou denken er geen oplossing meer bestaat, hebben wij de juiste navigatie. En voor deskundig advies over navigatiesystemen kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Montage

 

De montage van het navigatiesysteem is in de meeste auto's niet altijd even makkelijk, en kan ook tot irritatie leiden. Ook komt het vaak voor dat het navigatiesysteem bij de inbouw verkeerd wordt aangesloten en u dus helemaal geen plezier meer kunt beleven aan uw nieuwe aankoop. Daarom hebben wij ook een montage locatie waar u uw gekochte navigatiesysteem kunt laten monteren, onder garantie en zonder risico van het beschadigen van het dashboard. Dus ervaar bij de aankoop van uw nieuwe navigatiesysteem het gemak van de installercard! 

 

Heb ik nog montage materiaal nodig?

 

Bij de veel auto's is een navigatiesysteem goed in te bouwen, alleen bij enkele auto's past deze er zonder inbouw materialen ook daadwerkelijk in! Wij hebben ook een ruim aanbod aan inbouw materialen, van montage panelen tot verloopkabels en van antenne adapters tot stuurwiel bediening adapters, om het navigatiesysteem netjes en werkend te kunnen monteren. Vergeet daarom niet het juiste materiaal mee te bestellen! Voor deskundig advies over navigatiesystemen en de montage daarvan kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.