Multimedia

Multimedia
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

Multimediasystemen

 

DVD bekijken in de auto? Volledige controle hebben over uw smartphone zonder deze in de hand te hebben? Met het juiste multimediasysteem kan dit allemaal mogelijk worden gemaakt, geniet rechtstreeks op het dashboard van je auto van je films en muziek met een AV-tuner met  touchscreen. Een multimediasysteem geeft je een gevoel alsof je thuis op de bank zit, rustig een film kijken of muziek beluisteren. Kortom een multimediasysteem zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto.

 

Multimediasysteem kopen?

 

Ben u zich aan het orienteren in de wereld van de multimediasystemen?  Dan bent u bij ons aan het goede adres! Ons overcomplete assortiment bestaat uit multimediasystemen van veelal A-merken waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben uit voorraad leverbaar multimediasystemen met DVD-speler, DAB+, Bluetooth en zelfs Aux-in. Zelfs in auto's waar u zou denken er geen oplossing meer bestaat, hebben de  juiste AV-tuner. En voor deskundig advies over multimediasystemen kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Montage

 

De montage van het multimediasysteem is in de meeste auto's niet altijd even makkelijk, en kan ook tot irritatie leiden. Ook komt het vaak voor dat het multimediasysteem bij de inbouw verkeerd wordt aangesloten en u dus helemaal geen plezier meer kunt beleven aan uw nieuwe aankoop. Daarom hebben wij ook een montage locatie waar u uw gekochte multimediasysteem kunt laten monteren, onder garantie en zonder risico van het beschadigen van het dashboard. Dus ervaar bij de aankoop van uw nieuwe multimediasysteem het gemak van de installercard! 

 

Heb ik nog montage materiaal nodig?

 

Bij de veel auto's is een multimediasysteem goed in te bouwen, alleen bij enkele auto's past deze er zonder inbouw materialen ook daadwerkelijk in! Wij hebben ook een ruim aanbod aan inbouw materialen, van montage panelen tot verloopkabels en van antenne adapters tot stuurwiel bediening adapters, om het multimediasysteem netjes en werkend te kunnen monteren. Vergeet daarom niet het juiste materiaal mee te bestellen! Voor deskundig advies over multimediasystemen en de montage daarvan kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.