Carkit

Carkit
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

Handsfree Carkit

 

Een degelijke Bluetooth handsfree carkit is tegenwoordig onmisbaar in de auto, vooral voor degenen die veel rijden/ bellen. Rijden en bellen zonder handsfree carkit is enorm lastig, stress vol en zeer gevaarlijk. U heeft uw aandacht niet volledig op de weg met uw telefoon tegen uw oor, en ook nog een kans op een flinke boete,  en voor het bedrag waar u al een goed werkend Bluetooth carkit systeem ingebouwd voor had! En er is in elke auto wel een mogelijkheid om een handsfree carkit in te laten bouwen. Ook hebben wij autoradio's, multimedia en navigatiesystemen met Bluetooth carkit functie ingebouwd!!

 

Handsfree Carkit kopen?

 

Als u op zoek bent naar een handsfree carkit ben u bij ons aan het goede adres. Ons overcomplete assortiment bestaat uit handsfree carkits van veelal A-merken waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben uit voorraad leverbaar handsfree carkits mét of zonder telefoonboek, audiostreaming of iPhone aansluiting. Zelfs in auto's waar u zou denken er geen oplossing meer bestaat, kunnen wij u voorzien van handsfree. En voor deskundig advies over een Bluetooth carkit kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Montage

 

De montage van de Bluetooth handsfree carkit is in de meeste auto's niet altijd even makkelijk, en kan ook tot irritatie leiden. Ook komt het vaak voor dat de handsfree carkit bij de inbouw verkeerd wordt aangesloten en u dus helemaal geen plezier meer kunt beleven aan uw nieuwe aankoop. Daarom hebben wij ook een montage locatie waar u uw gekochte handsfree carkit kunt laten monteren, onder garantie en zonder risico van het beschadigen van het dashboard. Dus ervaar bij de aankoop van uw nieuwe bluetooth handsfree carkit het gemak van de installercard! 

 

Heb ik nog montage materiaal nodig?

 

Bij de meeste auto's is eenBluetooth handsfree carkit goed in te bouwen, alleen bij enkele auto's past deze er zonder inbouw materialen ook daadwerkelijk in. Wij hebben ook een ruim aanbod aan inbouw materialen, van montage beugels tot verloopkabels en van speciale parrot kabels tot iso 2 iso adapters, om de carkit netjes en werkend te kunnen monteren. Vergeet daarom niet het juiste materiaal mee te bestellen! Voor deskundig advies over een Bluetooth handsfree carkit en de montage daarvan kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.