Autoradio's

Autoradio's
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 2

Autoradio's

 

Een auto zonder het geluid van een autoradio is als een huis zonder tv, u zult altijd iets missen. Bovendien is het luisteren naar het lawaai van de banden en omgevingsgeluiden tijdens het rijden ook niet altijd even muzikaal. De autoradio kan uiteraard gebruikt worden om op de hoogte te blijven van de actuele verkeersinformatie, maar voor veel mensen is het rijden in de auto het enige moment dat u even kunt ontspannen en genieten van uw favoriete muziek. Dit kan natuurlijk met de standaard ingebouwde autoradio in uw auto zoals hij uit fabriek is komen rollen, of dit kan met een hoogwaardige geluidsset van een autoradio, versterkers, speakers en/ of subwoofers. Kortom: de autoradio is niet weg te denken onderweg.

 

Autoradio kopen?

 

Als u op zoek bent naar een nieuwe autoradio, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons overcomplete assortiment bestaat uit autoradio's van veelal A-merken waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben vaak uit voorraad leverbaar autoradio's mét of zonder CD-speler, DAB+, Bluetooth en Aux-in. Zelfs in auto's waarvan u zou denken dat er geen oplossing meer bestaat, hebben wij de juiste radio. En voor deskundig advies over een autoradio, al dan niet in combinatie met een complete audio oplossing, kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Montage

 

De montage van de autoradio is in de meeste auto's niet altijd even makkelijk en kan soms ook tot behoorlijke irritatie leiden. Ook komt het vaak voor dat de autoradio bij de inbouw verkeerd wordt aangesloten en u dus helemaal geen plezier meer kunt beleven aan uw nieuwe aankoop. Daarom hebben wij ook een ruime werkplaats waar u uw gekochte autoradio kunt laten monteren, met garantie en zonder risico van het beschadigen van het dashboard. Ervaar dus bij de aankoop van uw nieuwe autoradio het gemak van de installercard!

 

Heb ik nog montage materiaal nodig?

 

Bij de meeste auto's is een autoradio goed in te bouwen, alleen bij enkele auto's past deze er zonder inbouw materialen ook daadwerkelijk in. Wij hebben ook een ruim aanbod aan inbouw materialen: van montage panelen tot verloopkabels en van antenne adapters tot stuurwielbedienings adapters. Hiermee kunnen we de autoradio netjes monteren. Deze montage materialen staan (nog) niet op onze website, maar kunnen we dus wel leveren. Voor deskundig advies over een autoradio en de montage hiervan, kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon. Langskomen in onze showroom kan natuurlijk ook. Dan kunnen we gelijk naar uw auto kijken en eventueel verschillende voorstellen doen.