Apple CarPlay

Apple CarPlay
Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

Apple CarPlay in auto

 

Volledige controle hebben over uw smartphone zonder deze in de hand te hebben? Met een Apple CarPlay systeem kan dit allemaal mogelijk worden gemaakt, met het gebruik van de vertrouwde Apple Carplay interface kunt u via touchscreen bediening makkelijk al uw Apple CarPlay compitabele apps openen en gebruiken. De eenvoudige spraak bediening van Siri zorgt dat u uw aandacht op de weg blijft houden, en kunt u via de Spotify App relaxt uw favoriete nummer beluisteren .

 

Apple CarPlay systeem kopen?

 

Ben u zich aan het orienteren in de wereld van de Apple CarPlay autoradio's  Dan bent u bij ons aan het goede adres! Ons overcomplete assortiment bestaat  ook uit Apple CarPlay systemen van veelal A-merken waar u uw keuze uit kunt maken. Wij hebben verschillende Apple CarPlay systemen uit voorraad leverbaar óók met Android Auto en MirrorLink. Zelfs in auto's waar u zou denken er geen oplossing meer bestaat, hebben de juiste Smartphone-radio. En voor deskundig advies over Apple CarPlay systemen kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

 

Montage

 

De montage van de Apple CarPlay radio is in de meeste auto's niet altijd even makkelijk, en kan ook tot irritatie leiden. Ook komt het vaak voor dat het Apple Carplay systeem bij de inbouw verkeerd wordt aangesloten en u dus helemaal geen plezier meer kunt beleven aan uw nieuwe aankoop. Daarom hebben wij ook een montage locatie waar u uw gekochte Apple Carplay systeem kunt laten monteren, onder garantie en zonder risico van het beschadigen van het dashboard. Dus ervaar bij de aankoop van uw nieuwe Apple CarPlay systeem het gemak van de installercard! 

 

Heb ik nog montage materiaal nodig?

 

Bij de veel auto's is een Apple Carplay systeem goed in te bouwen, alleen bij enkele auto's past deze er zonder inbouw materialen ook daadwerkelijk in! Wij hebben ook een ruim aanbod aan inbouw materialen, van montage panelen tot verloopkabels en van antenne adapters tot stuurwiel bediening adapters, om het Apple CarPlay systeem netjes en werkend te kunnen monteren. Vergeet daarom niet het juiste materiaal mee te bestellen! Voor deskundig advies over Apple CarPlay systemen en de montage daarvan kunt u ons altijd een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.